Saattohoitoon ilmottautuminen

Ilmaisen Palvelumme kuvaus:

Saattohoito on päätös, joka tehdään, kun mitään muuta ei ole enää tehtävissä. Sillä pyritään tekemään vakavasti sairaan ihmisen viimeiset hetket mahdollisimman kivuttomiksi, arvokkaiksi ja rakkaudellisiksi. Saattohoito voi kestää muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen.

Saattohoidossa kuljemme vakavasti sairaan rinnalla välittäen joka ilta kaukohoitoapua rukouksien ja enkeleiden välityksellä. Hoidot voi ottaa vastaan kuuntelemalla meditaatioitamme, mutta ne välittyvät muutenkin henkimaailman välityksellä. Hoitoajankohtamme on klo 23.00 joka ilta maanantaista perjantaihin siihen saakka, että läheisesi tai sinä olet päässyt valon maailmaan. Tämän jälkeen tehdään vielä valoon saattamisen seremonia.

Kuolemassa vapautuu aina paljon valoa jälkeen jääville ja jäähyväisten prosessi voi lopulta olla omaisille ainutlaatuisen kaunis. Anu ja Jorma auttaa meedion ominaisuudessa Sinua päästämään irti rakkaasta ja myös rakastasi etenemään valossa antaen sydämensä palvelukseesi, jotta tämä ainutkertainen aika olisi Sinulle ja läheisillesi mahdollisimman rakkauden ja valon täyteistä. Ei sisällä kirjallista palautetta.

Valoon saattamisen seremonia tehdään jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Kenelle tahdot varata Saattohoitoapua? *

Kerro tässä vielä kaikki läheiset, keitä voimme huomioida hoidoissa: *

Minulle saa lähettää Rakkaudentähden uutiskirjeen *

Powered by Creamailer