Hakemus EnkeliKristalli -Diplomiparantajan koulutukseen

Kuuden viikonlopun Diplomikoulutus, opiskeluaika 3 vuotta. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, kuka on kulkenut jo pidemmän aikaa henkisellä polulla.

Alustavasti ensimmäinen ryhmä kokoontuu Oulussa 5.3.-8.3.2020 sekä Helsingissä keväällä 2020 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Yöpyminen patjamajoituksella kurssitilassa sisältyy koulutuksen hintaan.

Enkelikristalliparantajap1

Perustiedot:

Kurssille voi hakeutua henkilö, kuka on harjaantunut henkisesti meditaatioryhmässä tai muissa koulutuksissa. Sinulla on jo omaa tomintaa parantajana ja haluat nyt syventää terapiaosaamista tämän koulutuksen kautta. Sinulla täytyy olla käytynä jonkin energiahoitomuodon koulutus sellaiselle tasolle, joka oikeuttaa hoitamaan energialla asiakkaita. Pelkkä itsehoitotaso ei siis riitä kattamaan pääsyvaatimuksia tai sen rinnalla tulee olla vähintään jotakin muuta syvemmän tason henkistä koulutusta. Esimerkiksi 12 Kristallin Akatemiaa, Kristustietoisuuskoulutusta tai VIhkimyskoulua. Om Noomi tarjoaa EnkeliKristalli 1,2 ja 3 tasojen energiahoitajakoulutusta sähköpostin välityksellä!

Koulutuksessa opeteltavat terapiat ovat voimakkaita ja riittävän oppimistason ja valmiuden saavuttaiseksi on tarkoituksenmukaista, että koulutuksessa käydään läpi henkilökohtaisia vahvojakin avautumisen prosesseja.  Siksi pääsyvaatimuksena on riittävä psyykkinen terveys ja kyky huolehtia omasta maadoittumisesta.

Kurssin kokonaishinta on 3990 euroa. Sen voi maksaa sopimuksella osissa 85 euron kuukausierissä 48 kuukauden aikana tai 170 euron erissä 24 kk aikana, viikonloppu kerrallaan 665 euroa/vkl tai kertamaksuna (kuukauden sisällä ilmottautumisesta). Nopealle kertamaksajalle annamme  -10% alennuksen. (Huom. erämaksu sisältää pienen laskutuslisän, mutta on muuten koroton. Kurssihinta sisältää alv. 24%)

Kurssimaksu sisältää 6 viikonlopun opetuksen torstaista sunnuntaille, seremoniat, kurssimateriaalit eli PDF paketit ja viikonloppujen aikana tehdyt nauhoitteet sekä meditaatiot mp3 muodossa. Lisäksi kurssiin kuuluu Anun WhatsApp -tuki eli voit lähettää meille koulutukseen liittyviä kysymyksiä rajattomasti ja saat Anulta äänitetyn vastauksen ja tarvittaessa henkilökohtaista kaukohoitoa. Kysymykset voivat liittyä myös koulutuksessa esille nousseisiin prosesseihin.

Järjestämme edullista majoitusta kaukaa tuleville. Ilmoitamme tulevista koulutusviikonlopuista hyvissä ajoin ennakkoon, jolloin sinulla on aina noin 4-6 kk aikaa järjestellä elämäntilanteesi sopivaksi viikonloppuun osallistumiselle ja varata edulliset juna- tai lentoliput matkallesi jne.

Jos sairastut tai et pysty ostallistumaan johonkin viikonloppuun, se on mahdollista käydä myöhemmin toisessa ryhmässä ja saat jokatapauksessa äänitteet ja materiaalit viikonlopun ajalta. Koulutukseen osallistuminen on sitova, mutta pätevästä syystä (lääketieteellinen, elämäntilanne muuttuu, suuret vaikeudet opiskelussa) sen voi jättää kesken, jolloin maksat vain toteutuneiden viikonloppujen osalta kurssihinnan loppuun.

Tähtäämme syvempään Ammatilliseen osaamiseen! Koulutuksen aikana tehdään diplomi-työ, jonka perusteella saat Diplomin pienellä henkilökohtaisella arvioinnilla. Henkilökohtaista arviota voit hyödyntää asiakashankinnassa, kun haluat kertoa heille, minkälaisia hoitoja teet ja minkälaista erityisosaamista sinulla on. Diplomityönä teet 20 harjoitushoitoa ja kirjoitat niistä sekä oman arviosi että keräät asiakkailtasi palautteen hoidoista. Diplomityön ohjaus sisältyy koulutuspaketin hintaan. Diplomityö tulee saattaa loppuun viimeistään 24 kk kuluessa koulutuksen päättymisestä. Mikäli työn valmistuminen viivästyy yli 24 kk koulutuksen päättymisestä, perimme arvioinnoista 120 euron tarkastusmaksun. Vinkki: sinä päätät omasta hinnoittelustasi, pyydätkö harjoitusasiakkailta korvausta ja saatko näinollen vaurauden virtausta koulutusmaksujen suorittamiseen.

Nimikkeesi Diplomin hyväksytyn suorittamisen jälkeen on EnkeliKristalli -Diplomiparantaja. Ainakaan tässä maailman vaiheessa koulutukseen ei myönnetä Suomen yhteiskunnan tukia kuten opintotuki tai oppisopimuskoulutus. Saat meiltä kuitenkin virallisen kuitin yritystoimintaasi varten ja voit vähentää alvit kirjanpidossa. Koulutusta ei katsota viralliseksi työvoimatoimiston järjestelmässä.

Ensimmäisen ryhmä toteutuu Oulussa. Ensimäinen (torstai 18.00- Sunnuntai 18.00) viikonloppu pidetään Oulussa kevään 2020 aikana helmi-huhtikuussa. Paikka ja lopullinen aika on vielä avoinna. Kurssihinnalla voit yöpyä patjamajoituksessa koulutustilassamme. Kurssille otetaan maksimissaan 21 henkilöä.

Viikonloppujen aiheet ovat seuraavat:

  1. Sydämen avaus, sieluyhteyden kirkastus, missä oma korkeampi itse laskeutuu fyysiseen kehoon ja enkeliyhteydet aktivoituvat korkeammalle taajuudelle. Opitaan Timanttisädeterapia. Teemme Timanttisäde -seremonian, jossa yhdistytään Timanttisäde- energioihin.
  2. Opitaan Reggressioterapiaa uuden maailman malliin, inkarnaatioketjun näkeminen ja eheyttäminen alkulähteelle saakka ja apuvoimia käsitellä kollektiivista karmaa tässä elämässä.
  3. Korkeammat ulottuvuudet, työskentely uuden maailman taajuuksilla ja opitaan ylösnousemus- enkeliterapia.
  4. Sisäinen lapsi, lapsenkaltaisen todellisuuden palauttaminen, ihmeiden taajuus, luova manifestaatio ja ilmentämisen tietoisuus. Opitaan 5D valokehoterapia.
  5. Maaenkeliviikonloppu, jossa käsitellään Äiti-maan parantamista ja yhdistytään planetaarisen Yhden Pyhän elämän värähtelyyn. Viikonlopun aikana ohjattu Kehon pyhittämisen seremonia. Opitaan Yhden Pyhän elämän terapia. Egosta laskeutuminen Yhden Pyhän Elämän taajuudelle.
  6. Kristallit, suitsukkeet ja yrtit. Avataan sydämen kanava planetaarisiin rakkaudellisiin työvälineisiin. Kurkistetaan Kristallishamanin tietoisuuteen. Käytännönläheinen viikonloppu, jonka aikana Anu ja Jorma vetävät kauniin ja voimallisen parantamisen seremonian ja pääset kokemaan käytännössä, miten luonnonvoimien kanssa työskennellään. Opitaan Äitimaan antamien välineiden käyttö terapiatyöskentelyn laadullistamiseksi.

Viikonlopun rakenne:

Torstaina aloitetaan klo 18.00 ja meditaatiolla, kanavoinnilla ja virittelyllä asiaan 2-3 tuntia. Perjantai on opetuksellinen päivä eli luentoja, pikkuharjoituksia ja kanavointia ryhmässä päivän ajan ja illalla harjoittelua parityönä. Lauantai on terapiapäivä, jolloin harjoitellaan pareissa ja Anu kiertää ohjaamassa harjoitushuoneissa. Lauantai-illalla pidetään viikonlopun aiheen mukainen syvällinen meditaatiohetki tai seremonia. Sunnuntaina puretaan viikonlopun sisältö ryhmän kanssa ja on vielä ryhmän tarpeista nousevaa opetusta, kanavointia ja maadottumista.

Tulossa Anulta Esittelyvideoita koulutuksesta. Mikäli sydämesi resonoi, aloita tämä polku täyttämällä alla oleva hakemus! Älä jätä käyttämättä Early Bird -mahdollisuuttasi.

Hakemus

Täytä alla olevat kohdat ja lähetä hakemuksesi koulutukseen. Tämän hakemuksen täyttäminen ei ole vielä koulutukseen ilmottautuminen.

Kuvaile omaa henkistä polkuasi? *

Miksi Sinä olisit sopiva osallistumaan koulutukseen? *

Tämä henkilö suosittelee minua koulutukseen:

Suosittelija ei ole pakollinen.

Monivalinta *

Pohdi, miten paljon seuraavat väittämät vastaavat sinuun

1= ei ollenkaan 3= neutraali 5= erittäin paljon

Olen henkisesti tasapainoinen ja onnellinen arkielämässä. *

(Tunteikas ja voimakas persoona voi olla henkisesti vahva, jos sinulla on pääasiassa sisäisen balanssin tunne.)

Ei ollenkaan
Erittäin paljon

Olen yleensä maadoittunut ja minulla on hyvä luontoyhteys. *

(Arkeni on riittävällä tavalla hallinnassa ja minulla on sydämessä kaunis rakkaudellinen yhteys luontoon)

Ei ollenkaan
Erittäin paljon

Osaan suojautua tai tunnen olevani suojattu omassa valossani *

(Olen joskus ehkä kohdannut vaikeita energioita elämässä ja selvinnyt niistä.)

Ei ollenkaan
Erittäin paljon

Pystyn hallitsemaan henkilökohtaisen avautumisen tilanteita *

(Pystyn ottamaan itse vastuuta prosessini kantamisesta ja olen käynyt aiemmin läpi avautumisia)

Ei ollenkaan
Erittäin paljon

Tahdon maksaa koulutukseni Early Bird hintaan: *

Powered by Creamailer