Ajanvarauspyyntö Anulle ja Harrylle

Palvelun kuvaus:

Mitä tapahtuu? Rakkaudentähdestä tuttu Anu ja Hollannista kotoisin oleva Harry kanavoivat Sinulle yhdessä vahvan intuitiivisen energiahoidon. Hoitovaihe kestää max. 2 tuntia. Harry ohjaa matkaasi puheella ja välittää parannuskanavan kautta paranavia energioita. Anu työskentelee valon auttajien parantavien värähtelyjen avulla sydämen välityksellä toimien samalla tarvittaessa tulkkina. Englannin kielitaitoa ei siis tarvita vastaanotolla. Välillä Anun kautta kanavoituu hoidossa viestejä tai annetaan näkyjä valon olennoista tai miten energiat liikkuvat astraalissa. Hoidot on koettu vahvoina ja asiakaspalautteen mukaisesti niistä on ollut suuresti apua erinlaisiin ongelmakohtiin. Parannustilanteessa käytämme kiviä, suitsukkeita, musiikkia, intuitiivista laulua ja muutamia parantavia shamanistisia soittovälineitä.  Tapaaminen sisältää parantavan keskustelutuokion ennen hoitoa ja usein Anun kautta saattaa tulla kanavointina viesti henkimaailmasta. (sitä saa tahtoessaan erikseen pyytääkin!)

Huomio! Varaa tapaamiseen aikaa kalenteristasi noin 3 tuntia, koska joskus tarvitaan lyhyt hengähdyshetki tapaamisen alussa tai tasapainottava palautuminen voimakkaan hoidon jälkeen. Varsinainen hoitoaika on maksimissaan noin 2 tuntia, mutta tahdomme antaa Sinulle parhaan palvelun ja siksi otamme itsekkin vähän tilaa kalenteriimme. Otamme vastaan myös lahjoituksia, jos olet erittäin hyvätuloinen ja tahdo tukea Rakkaudentähden toimintaa suuremmalla summalla.

Annamme lisätietoa hoitoon valmistumisesta, maksusta ja hoitohuoneen sijainnista jne. ajanvarauksen yhteydessä. Jätä tästä ajanvarauspyyntösi meille! Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen ajankohdasta ja vahvistamme varauksesi.

Paikkakunnan valinta *

Asiakastyyppisi *

Koraava palvelu

Minulle saa lähettää Rakkaudentähden uutiskirjeen *

Powered by Creamailer