Ajanvarauspyyntö Anulle

Palvelun kuvaus:

Jätä tästä ajanvarauspyyntösi meille! Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen ajankohdasta ja vahvistamme varauksesi.

Intuitiivinen konsultaatio on kokeneen näkijän intuitiivinen palvelu, jossa välitän Sinulle viestejä korkeamman itsesi sallimuksella korkeimmaksi parahaaksesi.

Meedion istunnossa joko otamme yhteyttä tiettyyn edesmenneeseen rakkaaseen tai pyydämme halukkaita edesmenneitä läheisiä lähestymään Kristustietoisuuden kautta meitä. Ryhmäveloitus + 20 eur/henkilö

Shamanistinen energiahoito on Anun intuitiivinen energiahoito jossa käytetään kiviä, suitsukkeita, shamanistisia hoitovälineitä ja parantavaa ääntä.

Henkinen terapia on voimakas terapiamuoto, missä sinut ohjataan rentoutuneessa tilassa kuulemaan vastauksia korkeammalta itseltäsi. Suositellaan erityisesti jo edistyneemmille hengen tien kulkijoille. Voi olla esimerkiksi Reggressio- Viisaus- Karma- Henkinen identiteetti- tai Elämäntehtäväterapiaa.

 

Kevään hoitoajat:

Oulussa Rakkauden tilassa on hoitohuone: 5.4, 17.4, 3.5, 27.5, 12.6 ja 17.6 klo 11-19.00 välillä. (Allergiavapaa tila)

Simossa järjestyy tapaaminen 1-2 viikon järjestelyajalla Anun kotona työhuoneessa tai Seremoniakodassa. (Talossa on 2 kissaa)

Kemissä on mahdollista vuokrata hoitohuonetta Aito-luontaiskaupan tiloista. Ajanvaraus noin 4 viikon järjestelyajalla. (Allergiavapaa tila)

 

Paikkakunnan valinta *

Asiakastyyppisi *

Ajanvarauksen tyyppi *

Varauksen kesto *

huom! vähävaraiset - 20 eur.

Minulle saa lähettää Rakkaudentähden uutiskirjeen *

Powered by Creamailer