Ilmottaudu Ilmaiseen Kaukohoitoon

Palvelun kuvaus:

Rakkaudentähdessä toimii koulutusryhmä 12 Kristallin Akatemia, jossa opiskellaan valotyöntekijöiksi ja siinä on yhtenä osa-alueena parantajan opinnot. Harjoittelemme tekemään yhteisiä ryhmäkaukohoitoja. Kaukohoidot välitetään Anu Heininevan eli Akatemian opettajan johdolla viikonloppuisin. Tarvitsemme tietysti oikeita asiakkaita, joten tarjoamme Sinulle mahdollisuuden laittaa  oma hoitopyyntösi viikonlopun kaukohoitoihin. Hoidoista ei saa palautetta takaisin, emmekä muistuta sinua hoitosi ajankohdasta.

Torstaina klo 21 mennessä jätetyt pyynnöt ehtivät sen viikon hoitopyyntöihin mukaan. Hoitopyynnöt julkaistaan Akatemian viikon kirjeessä ja kaikki ryhmäläiset välittävät valoa ja rukoilevat puolestasi. Emme julkaise sähköpostiosoitettasi. Ainoastaan etunimesi ja paikkakuntasi ovat merkityksellistä tietoa hoidon perille tulemisen kannalta.

Hoito otetaan vastaan valintasi mukaan perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina klo 21.00 omassa rauhassa. Pöydälle sytytetään hoidon ajaksi yksi kynttilä ja taustalle voi laittaa itselle sopivaa insrtumenttaalimusiikkia. Hoidon vastaanottamiseksi riittää, että sanot kolmesti ottavasi hoidon Rakkaudentähden Akatemian ryhmältä oman suojelusenkelisi välityksellä. Tapahdukoon korkamman Itseni tahto! Hoidon lopuksi lausutaan Kiitos Kiitos Kiitos! Hoidon kesto vaihtelee 15 minuutista 90 minuuttiin. Tunnet hoidon laantuvan, kun energiavirta vähenee.

Kerro mihin tahdot hoitoa *

Kerro etunimesi ja paikkakuntasi *

Päivä, jolloin otat hoitosi vastaan *

Viimeistele ilmottautumisesi:

Jätä sähköpostiosoitteesi meille ja liityt samalla ILMAISEN uutiskirjeen tilaajaksi. Saat enemmän tietoa kaukoparannuksistamme sekä viikottaisia kanavointeja.

Liityt samalla uutiskirjeemme tilaajaksi.

Powered by Creamailer